ARBEIDER

MALERIER
De aller fleste av maleriene som er gjengitt her, er solgt. Jeg velger likevel å vise dem her for å gi et inntrykk av hvordan jeg maler med hensyn til teknikk, stil, motiv og fargevalg. Det er fullt mulig å bestille et oljemaleri med samme motiv som på det opprinnelige, og samme fargenyanser, uten at det vil bli en identisk gjengivelse av maleriet. Ta gjerne kontakt på epost helgegranboe@gmail.com eller telefon 004798821225 for en prat.

GRAFIKK
Grafikken som gjengis, er originale litografier. Alle er tilgjengelige for salg. Bak hvert bilde finnes opplysninger om tittel, format og pris (dobbelklikk på bildet). Det må pressiseres at gjengivelsen av litografiene ikke er identisk med originalene og kan variere noe i fargenyanser. Alle litografiene er utstilt hos meg i "galleri trappegangen" i Morellsvei 30, Oslo. Ta kontakt for avtale om tid dersom du ønsker å ta en titt eller handle.

PASTELL
Noen av pastellene som vises her, er allerede solgt, men er gjengitt for å vise mitt uttrykk gjennom pastell som medium.

HELGE BØE
HELGE BØE

HELGE BØE

Morellsvei 30
0487 Oslo, Norway

+47 98821225


helgegranboe@gmail.com

HJEM                    ARBEIDER                    UTSTILLING                   KUNSTNER
Copyright Helge Bøe. Oppdatert desember 2019
BØKER
MALERIER
PASTELL
GRAFIKK
TEGNINGER
ILLUSTRASJONER